11.4.13

Dillerium, 8A

Ännu en dag i samma mönster. Upp tidigt, sväva omkring hemma en stund, kolla på något på datorn, dricka lite kaffe och sen hoppa in och köra ner till Västervik för några timmars bouldering innan det är tillbaka och jobba.

Vägen ner är den tråkigaste någonsin, det känns som om man aldrig kommer fram, tillslut är man dock där och då brukar tagget komma. Det har varit fruktansvärt kallt några gånger nu, men idag kändes det riktigt skönt faktiskt. Dagens mål var "Dillerium" på VO-stenarna och vi hade kört på den en liten stund när vi klättrade "Go all day sds" så betan var ganska klar. Första försöket från start var jag aningen för kall om fingrarna för sista flyttet, andra stack foten precis när jag träffade kanten och på det tredje gick det. Otroligt fint problem på fenomenal sten. Sammy gjorde en stund senare och det kändes skönt med ett teamsänd!





Vi körde också någon timme på "Namaste". Det kändes okej och den var kul att köra på. Roligt att testa på något som kommer ta ett tag att göra, men som ändå kändes möjlig.








1 comment:

Anonymous said...

This post will assist the internet visitors for setting up
new blog or even a weblog from start to end.


my web site; training video production firm